Ефірна олія іланг-ілангу 5 мл / 10 мл

Ефірна олія іланг-ілангу

Ефірна олія іланг-ілангу – антидепресант, підсилює енергетику. Нормалізує коронарний кровообіг, іннервацію серцевого м’язу при аритмії, ішемічній хворобі серця. Усуває головний біль у людей, схильних до підвищеного тиску, протисудомний засіб. Для чоловіків та жінок полегшує протікання клімаксу. Сильний еротичний засіб – швидко відновлює чоловічу та жіночу потенцію.

 

Олію отримують методом гідродистиляції з квіток дерева іланг – ілангу або кананги запашної. Має глибокий, квітковий, солодкий, теплий, ніжний, привабливий запах.

 

Дія

 

Показання

 

Способи зовнішнього застосування

Іланг-ілангова олія в чистому вигляді і особливо в поєднанні з жасминовою та санталовою ефірними оліями в рівному співвідношенні сприяє омолодженню шкіри, розгладженню зморшок. Цю композицію можна використовувати для збагачення косметичних засобів, а також для масажу, ванн та ароматизації приміщень. Ця ж сама композиція з доданням лимонної ефірної олії (1 частина) має тонізуючу властивість і може використовуватися аналогічно.

 

Збагачення косметичних засобів

5 крапель іланг-ілангової олії або одної з композицій ефірних олій змішати з 15 г крему чи 15 мл лосьйону, тоніку, шампуню та інше.

 

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість іланг-ілангової олії.

 

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі від +5 до +25°C, в недоступному для дітей місці.